Trevlig helg!

 

Lost track of time...

Hej igen, och förlåt för att det varit knäpptyst härifrån på alldeles för länge!
(Ligger mer uppdaterade händelser längre ner)
 
Sitter för tillfället och äter super-sen frukost. Rickard gick iväg till jobbet vid 8 och idag unnade jag mig att ligga kvar en stund..Såg vid 08.16 att han lagt en skjorta på kanten av min säng (som står precis vid ytterdörren) och undrade om han glömt den... Försökte ringa men han svarade inte så jag slumrade om...vid 09.09 ringde han och sa att han inte hört telefonen, och jag hinner avbryta med frågan om skjortan. Han frågar mig, med sin lilla röst som han får när han inte vill vara till besvär, om jag har lust att komma bort med den... haha jaaa, de va ju bara att pallra sig upp vilket i sig var TUR för helsike vilken sommardag det är idag!! :D Klev i ett par shorts, ett linne och jeansjackan och var väl ca 20-25 minuter senare på plats där han fick sin skjorta och jag inhandlade jordgubbar och nektariner inför min somriga frukost som jag har framför mig nu! :) Fått mig morgonpromenad även denna morgon så det är skönt! :) 
 
I Fredags var jag totalt slutkörd. Efter biltur upp till Monica i sthlm, där första timmen gick åt till att gråta ur sig ännu en gång, och mörkerkörning samt orolig sömn var jag väldigt sliten när jag satte mig på planet på Arlanda kl 7. Bättre blev det inte av att jag fick vänta i över en timme på easybussen som sedan fastnade i bilkö pga krock osv så istället för att vara framme vid 10.25 var jag framme 12.20..med dunkande huvud och trött kropp åkte jag till lägenheten och kollapsade i sängen tills det blev dags att sticka till Kosmopol för att jobba. Lördagen var jag fortfarande trött och o-utvilad samtidigt som en feber kom smygandes på så den här helgen har jag bara mest sovit och jobbat. Måndagen var både jag och Rickard lediga så då gick vi till Notting Hill Carneval och hade en fantastisk dag i solskenet! :) HELT sjukt mycket folk och på 3 dagar rör det sig mer än 1 miljon människor på denna carnevalen sägs det..sinnes! :) Tisdag promenerade jag ordentligt med Rickard till och tillbaks hem, samt även tillbaks när jag själv började jobba vilket blir en promenad på ca 1.4 mil kanske? :) SKÖNT. Slängde ihop en Ceasarsallad när jag kom fram till jobbet, YUM. Igår promenerade vi igen, jag la mig och sov i solen en timme vid West Brompton och sen hängde jag hos Rickard en stund innan jag själv kilade ner och jobbade ett ganska segt pass med Johan, dåligt med folk igår.. HOPPAS de blir bättre ikväll. Sen jobbar jag fre och lör innan ledig söndag! Woop.  
 
PÅ TISDAG kommer hela Kosmopolgänget att åka till Alton Towers för att bara umgås och ha kul allihop tillsammans! Ser fram emot det såååååååå mkt, ska bli riktigt kul att åka lite rides!! :D  Hoppas ni har det bra, ska ut och ta vara på solen ;) PUSS! 
 
 

Sverige

Så, på måndagen landade vi i Västerås vid 15 och Eva hade sin bil på parkeringen så det var bara att brumma direkt hemåt. Fredde var på träning så jag åkte direkt dit mitt hjärta alltid slår volter, till Maria och mina älskade trollungar såklart! Mamma, min bästiga mamma, var också där och vi möttes upp precis när dem kom hem till huset och jag bara ÄLSKAR när både Elliot och Joy tar fart och slänger sig i famnen på mig, det gör mig tårögd varje gång! Haha. Vi hade kvalitetstid så det heter duga! Vi pratade om allt och inget och det bästa jag vet är när de får funderingar och frågar massa saker, som när Joy frågade var Rickard var och jag svarar att han jobbar och inte kan följa med. Då säger Elliot – MEN, kan han jobba och tjäna pengar så han kan komma hem till oss NÅN GÅNG?! HAHH godisbitar. Maria och Fredrik drog iväg på föräldramöte, Jag och ungarna hoppade i badkaret och plaskade så det stog härliga till! Mamma kom in och fick vara barnvakt åt oss alla tre tror jag hahah!! Torkade oss, åt kvällsmat och myste ner oss i soffan. Sen tog mamma på sig yrket som taxichaufför och skjutsade hem sin dotter med resväska på sin cykel... så på pakethållaren satt jag och drog väskan efter mig haha, både jag och mamma skrattade nog så det ekade i Karlberg hela kvällen. Kom hem till min fina karl som satt i soffan och var SNYGG, som vanligt! Åt, pratade lite och hade en sån där mysig vardagskväll som jag bara ÄLSKAR och saknar så jäkla mycket i perioder… <3.

 

Dagarna vandrade iväg, det blir en sån underbar kvalitet i möten med alla människor när man kommer hem i korta perioder efter lite längre stund borta. Man prioriterar att träffa dem som vill och kan (naturlivgtvis) och allting är bara underbart de stunderna. Blir verkligen så enormt tacksam och genomkänslig efter mina turer hem, över vilka fantasiska människor jag lyckats få in i mitt liv. Älskar er oerhört mycket och alla ni vet precis vilka ni är, varenda en! <3.

 

Farmor var en stor prioritet för mig denna gång jag var hemma, min underbara fantastiska farmor. Hon har precis legat på sjukhus i över två veckor och fick komma hem samma kväll som jag kom till Sverige. Dagen efter ringde jag henne och frågade hur det var och vad hon gjorde, joodå sa hon och berättade lite om hur det var..sen avbröt jag henne och frågade om hon var hemma och om man fick lov att komma och krama på sin lilla farmor – MEN JENNIE, Är du hemma?! Hahha de var en perfekt reaktion och jag gasade på ut till Mölle där vi fikade, kramades och plockade hallon i solskenet. Sen åkte jag och hämtade Joy från dagis, lilla fröken tänkte INTE gå därifrån förrns jag kom, och sen stora Elliot som gått sin första dag i ettan! Älskade unge, stor du blir! Spenderade också ett par timmar med världsbästiga Mummu !

På kvällen prioriterade jag min stackars Fredde, som får stå ut med det ena och det andra från en förvirrad flickvän, men han lyckas på något sätt få mig på banan igen med mig själv, vilket jag är tacksam för ;) Onsdagen spenderade jag på strandkanten över en lunch med pappa, farmor, Anders och Annika, SJUKT kul och givande, älskar dessa människor! Sen mys med Fredde hela dagen lång, åkte till Degerfors och blev ännu en gång alldeles för bortskämd av hans underbara Mormor på sko-hjalmar med riktigt fina skor till hösten! Tusen tack!! Sen fikade vi uppe i Ängebäck med andrafamiljen min och efter det direkt till en snabbvisit hos Kim och Jennifer för att träffa dem och deras fina lilla skatt Milio, herregud! No words needed kan jag säga…sedan hem till pappa (som för övrigt är en klippa utan dess like) för en fotbollskväll med soppa, smågodis, farmor & Kjell Åke.

Torsdagen blev det packa, sista kvalitetstid med nära och kära och efter hejdåkramar och gråtattacker satt jag i bilen upp till Monica i sthlm där jag välkomnades med kramar, te och nybakat bröd. TACK för att ni är de bästa som finns allihopa, ÄLSKAR ER!! 

 
 

 


London weekend med bästis.

Torsdag-Måndag fick vi fint besök till London av ingen mindre än min kära vän Eva. Jag var ute och åt lunch med ett gäng på Goat som är en restaurang/bar väldigt nära mitt jobb. Efter lunchen tog jag tunnelbanan bort till Liverpool Street för att möta upp min pingla. Det blev perfekt timing och vi båda stog och kramades med jordens torskögon och kunde inte titta på varandra för då grät vi ännu mer hahah! Inte setts på 14 månader och så länge har vi aldrig varit utan varandra sedan dagen vi möttes! Vi åkte hemåt, storhandlade mat och fixade iordning sallad tills att Rickard kom hem. Efter salladen drog vi in till The eagle och spelade lite sällskapsspel och drack lite gott. Dagarna spenderade vi sedan ihop med att bara strosa runt i London, prata om allt mellan himmel och jord, shoppa, äta, göra oss iordning och fixa och dola!

Fredagen började jag som tur var sent så vi hade verkligen hela dagen på oss att hitta på roligheter. Mötte upp Rickard när han slutade och kilade ner till Fulham road, släppte av väskor på Kosmopol och gick och åt middag på Goat. Därefter mötte vi upp lite nya bekantskaper på Blue Bird på Kings road, en gata upp från mitt jobb och där lämnade jag Eva i tryggt förvar eftersom att klockan hann bli 22 och det var dags för mitt skift att börja! Kan erkänna att kvällen blev alldeles för lång för oss, åkte hem till lägenheten och skulle ha ”efterfest”, jag rickard eva och johan hahah fyfan… Jag och Eva konstaterade efteråt att det inte är så kul att härja tills klockan är 5 halv 6 på morgonen..

Lördagen var ganska seg tyvärr...jag åkte och jobbade på kvällen vid 17, Eva och Rickard var hemma i lägenheten och lagade mat och greja. Söndagen åkte vi självklart till Westminster och kollade på Big Ben och allt det där man ska se när man varit här ni vet… ;) Mötte även upp Jennifer, Malin, Hanna och hennes kille och hade picknick bakom London Eye i gräset. Tog oss sedan iväg till Kosmopol där Eva och Freddan gick på Chelseas premiärmatch medan jag knegade på...Kom hem för sent på söndagen men belönades ju faktiskt med en resa hem till Sverige så det var värt allt slit!! ;) TUSEN tack Evis, var precis lika kul som alltid! XXX

 

 
 

 


Nattmössan

hey!
 
man skulle kunna tro att jag skriver i nattmössan, Men jag skriver från nattbussen faktiskt. Sjukligt sent kmr jag vara hemma :p men men :)) våran kväll på jobbet var SEG och folk köpte mest billigt dricka så blev inga bra pengar tyvärr, men hade trevligt folk inne vilket är mkt bättre än igår, fyFAN vilket svin jag fick hantera igår, till slut ville jag bara gråta för att han var så in i ryggradens störande! som tur är kråmade jag ur lite pengar ur karln iaf ;p Imorgon blir det upp med Rickard på promenaden, gå till jobbet & lämna nyckel, lunch på Goat med vänner till vår dörrvakt , förhoppningsvis ett träningspass och sen möta upp Eriksson på Liverpool street! Whooo. Så, nuu hoppas jag min  andra buss kan komma. Puss!
 
 
 
 

Tisdag och två dagar kvar!!

Hej hopp! :D
 
Detta är första gången sen jag kom till London som jag känner att jag har lite knipa med pengar. Det är ändå inte illa pinkat. Under min semester gick det en del och brorsan tjänade tyvärr inte in några stålar under månaden som gick. Samtidigt så jobbar jag på Fulham Road i Chelsea vilket är ett finare område med lite människor som har det bättre ställt och därför åker iväg lääänge till sina olika sommarställen vilket innebär att det blir en väldig skillnad på hur mycket folk som befinner sig i området.. Detta speglar givetvis av sig på våran dricks och så blir det en lite ondare cirkel... Ja ni förstår. Vi betalade iallafall hyran i söndags och jag betalade mitt lån på lägenheten hemma samt hyran osv hem till Fredde.. SÅ, nu mina vänner, har fröken börjat spara in pengar på så många sätt det bara går. Går till jobbet, vi har storhandlat så vi endast käkar och dricker saker hemifrån, tar numera nattbuss hem vilket jag sparar in en del pengar på, och ja.. de är en utmaning men det ska väl gå det med! :D Vädret här är bra, solen skiner ofta men det börjar bli lite kyligare vindar, märks speciellt på våra tidiga morgonpromenader. Men det är så skönt att komma upp och röra på dököttet på morgonen och sen gå hem, äta frukost och ha hela dagen framför sig eftersom jag har lyxen att börja vid 5 på eftermiddagarna. Nu har jag precis kommit hem från promenaden med Rickard till jobbet, ska göra mig någon macka och en smaskig smoothie och senare idag tror jag att jag skulle få köra ett träningspass igen med PTn innan jobbet. Jobbar imorgon också och sen hörrni, sen smäller det, då kommer vi äntligen få ses igen efter den längsta tid vi någonsin varit ifrån varandra sen vi träffades. MIN lilla snuttefia Eva kommer på torsdag eftermiddag!!!! :D Ska försöka klura ut lite saker vi kan göra som inte drar från kontot och så kommer hon väl förmodligen få hänga med mig till jobbet då jag ska jobba en del ! MEN FAN så kul det ska bli, kommer ju bli gråtfest när vi ses hahah!! 
 
Nu kurrar det i magen här på fröken S så det är dags att äta! Pussssssss och kraaaaam, vi hörs och ses (tidigare än ni kanske tror) ! 
 
 
 

Veckan

Hoj! :) 
 
Under veckan som gått har vi käkat räk/kräfttallrik på Lisa's, grabbarna har jobbat på dagarna och jag på kvällar/nätterna. Måndag och Onsdag var jag ledig så vi har haft lite myskvällar på puben bredvid och här hemma i lägenheten med lite serier och mycket skratt! Vi har börjat gå till våra respektive jobb jag och Rickard. Då vi nu jobbar så nära varandra så gick vi en prov-promenad i tisdags och kollade vad vi hade för tidsmarginal att ta oss dit. Redig promenad på ca 50-55 minuter för mig och 45 för rickard :) SUPER! 
 
Jag hängde lite med Malin och Jennifer i onsdags och strosade runt vid sloane square och fikade. Igår morse klev jag upp med Rickard och promenerade med honom bort till hans jobb, vi tog en morgonkaffe på Starbucks och sen knatade jag hemåt, pratade med mamma och pappa under färden vilket var behövligt. Stannade vid ett gym på vägen där vi med all sannolikhet kommer att skaffa medlemsskap och köra järnet i höst! ;) Gick hemåt, åt frukost, duschade och sen begav jag mig utåt igen för att möta upp Rickard vid 2 då vi åt en liten fransk lunch i form av baguette ;) haha. Efter det knatade han upp till jobbet igen och jag gick iväg till Gymmet mittemot mitt jobb där jag hade ett bokat träningspass med en PT. FY SJUTTON, vad det var göööött men så jävla jobbigt. Vilken enorm skillnad det är när någon pushar på en. Är också mkt imponerad av att jag, på något vis, har sån bra grundstyrka i kroppen. Utan träning i över FYRA månader så är det rätt fantastiskt att vi kunde köra ett sånt pass vi gjorde igår, men shit&bananer vad jag känner av det idag, vilket är den exakta meningen! :D Fick med mig en protein,banan & kokosshake samt en liten matlåda över till Jobbet där vi började kl fem jag & Malin. Sjukt nice att få igång kroppen igen och sån jävla flyt att jag får gå köra ordentligt genomtänka pass i veckorna framöver, goood stuff! 
 
Idag har jag inget särskilt planerat, skulle gått med Rickard imorse men han tyckte de va lite tråkigt väder (för trött;) så vi struntade i det vilket leddde till att jag läst x antal kapitel i Inferno! Ska nog möta upp Malin inne i centrala London senare innan vi ska jobba. SÅ ser det ut hörrni, hur har ni haft det?

trevlig helg och solskenskramar från mig/oss!

Puss
Förra helgens kreativa gäng..;D Malin, Johan, Jag, Dan och Jennifer här på bild. 
 
Skrattar sönder åt Morgan och Ola-Conny i deras starka resa, så jäkla bra! 
 
 
 

Vad FAN hände?!

Hej!
 
Jag ska bara meddela (INTE klaga) att jag legat sjuk i helgen och det är därför de varit tyst. I fredags möttes jag och Malin upp på Gails och drack kaffe innan vi hade "möte" på jobbet. Vi hade besök av ambassadören för Stolichnaya-spriten på besök och vi fick en redig genomgång av Stolichnayas historia och tillverkning osv osv. Det var lärorikt och intressant. Vi fick också smaka på nya smaker, som var helt sinnessjukt smaskiga om man gillar sötsaker. Det finns en Salted Caramel och sen min favvo choklad&kokos! Det är absolut värt att ta sig en söt shot istället för den där efterätten på kvällarna ;) HAHA! Nejdå, skämtåsido. Fredagen rullade på därefter, var väldigt lungt med folk och det gick smidigt. Med dunkande huvud och snuvig näsa kom jag på natten hem till en ren och fin lägenhet och kunde somna gott.
 
Vaknade däremot inte så gott, trodde min dag var kommen... försökte lyfta mig ur sängen men armarna vek sig och jag slockande på stället, detta var kl 8.15. Provade igen vid 12.30, då kom jag till köksbordet och fick i mig lite frukost, sen väckte Rickard mig igen vid 15.15, så hasade jag mig ner till duschen, och sen iväg till jobbet där ligan direkt såg att shit, hon mår inte bra. Dum som jag är så försökte jag jobba ändå, men vid 23,53 klev jag ut genom portarna efter att själv känt att jag var nära på svimma bara av att vrida på huvudet ett snäpp för fort. Det går ju inte liksom.. Så jag åkte hem, Rickard mötte upp mig och jag somnade som en bebis i sängen. Som ni säkert kan tänka sov jag ännu längre på söndagen och fick ställa in mitt arbetspass även denna dag... En kompis till Rickard kom hit igår också och övernattar några kvällar då han väntar på att lägenheten ska bli klar. Så efter en dusch kunde jag iallafall pallra mig med och äta en sväng, innan det blev läggdags för fröken Söderquist. 
 
Idag då, jag mår bättre. Har sovit, ätit, druckit mycket vatten och tittat på the intouchables med brorsan, har ni inte sett den, se den då! :) Supermysig. Hann precis växla några ord med Fredde oxå innan han skulle träna vilket var skönt. SÅ, nu ska jag äta Rickards supergoda carbonara och vänta ut regnet :)
 
Kram på er folkens, ta hand om varann! OCH den största kramen går till Farmor! DU är bäst och stark och vi vet att vi snart kommer få se dig på golfbanan el ett flygplan ska du se, kämpa och tänk positivt, Vi älskar dig! 
 
(PS. om någon vill agera "livscoach" åt mig så är jag öppen för undersökning och genomgång. Eller mentor, eller vad som helst. När man ligger och yrar och tror ens sista tid är kommen blir man lite medveten och fokuserad på vad man skulle vilja göra i framtiden, iaf så blev jag det nu och tar gärna emot tips ;) Hhahah)

Mammis. <3

Våran fina mamma, hon är allt alldeles för bra hon! <3
 
Working working ;D 
 
 
Ärende åt mannen i Karlskoga..
 
Strosar runt utanför Westfield innan middag sista kvällen
 
Science museum
 
Quiznight at the eagle på tisdagar! 
 
Harrods
tadaaa. 
 

1 augusti, mina stjärnor!

Det är inte första augusti här än. Men om 4 minuter så smäller det hemma i Sverige. 
Den 1 augusti är min underbara storebrors födelsedag, som jag supergärna firar mer än något, men han själv är inte så jätteintresserad av det. Vi hade den diskussionen i förrgår, när jag glatt frågade vad vi skulle hitta på för skojigheter kvällen innan samt imorgon... jag själv ÄLSKAR födelsedagar av alla slag, kvittar vems det är så tycker jag att det är lika härligt.. men Rickard han var inte alls särskilt glad över min fråga och svarade med en deppig min att ne..ja tycker inte om att fira den, vi kan göra något bara för att vi kan när mamma är här, annars gillar jag inte det speciellt.. Varav jag stog med öppen mun, bredde min macka och svor över hur och när fan det hände?! :O Inte alls med, jag trodde verkligen han tyckte det var mysigt, inte i lika grad som mig men ändå... suck..KARLAR! ;) 
 
Det är även en av mina allra finaste vänners födelsedag imorgon. Hon har varit involverad i mitt liv i lite mer än 7 år nu, och varenda dag är jag så evigt tacksam över att våra vägar korsats. Ingen har varit mer öppen, kreativ, påhittig, nyfiken, sprallig och spontan än du under de första åren som vänner, och jäklar i havet vad vi har skrattat, partat, utmanat och haft the time of our lives ihop! Vi har vuxit ihop i händelser, tankar, livsöden och annat som bara gjort oss starkare med varje år som går. 
 
Imorgon fyller de båda 25 år, min fina Rickard och min fina Emelie. Och jag vet att fröken O älskar tårtkalas och födelsedagar som jag, så jag hade gärna kommit över till dig bara för att få fira DIN dag med helt SJUKLIGT goda saker som du alltid fixar med själv. Det jag vet inför imorgon är iallafall att jag och Rickard ska åka med mamma till flygplatsen, äta dunderfrukost (bara för att vi kan tydligen ;) och hänga på dagen tills jag ska jobba klockan fem. :) 
Så härmed vill jag önska det största födelsedagsgrattiset jag kan i år, så GRATTIS och hipp hipp hurraaaaaa på DIN födelsedag Rickard, och DIN födelsedag Emelie!
 
ÄLSKAR ER <3.