Midsommar

 
 
Ni får nog mest bara bilder idag då jag inatt på jobbet fick en stenhård armbåge över näsan och nästan svimmade. Tvungen att ta ledigt ikväll för jag inte varit människa alls... Hoppas ni hade en fin midsommar iaf, vi hade det mycket trevligt på jobbet :). Kram
 
 
 
 
 
 

London life

Hej igen! :)
 
Det är riktigt varmt i London nu, men det är inte jättefint väder tyvärr. Så länge marken är torr och vindarna är varma så är jag mycket nöjd. För dem som inte vet så har jag heltidstjänst på Kosmopol, och jobbar därför konstant alla veckans kvällar/nätter i rad, så det blir inte mycket att hitta på under kvällstid vilket innebär att jag försöker få ut så mycket som möjligt av mina dagar istället :D I veckan har jag gjort en del skojigheter.. Bland annat druckit massa kaffe med människor, gått promenader, kikat i affärer, ätit lunch osv. Malin och jag jobbade ihop i tisdags kväll och vilken jävla oflyt vi kunde ha med människor! En gubbe kom in och var allmänt udda, efter en del incidenter diskuterade vi om att vi skulle skicka ut honom...då går gubbjäveln ner på toa och PISSAR överallt för att han är så full... så de va bara att dra på sig handskarna, munskyddet och med moppen i högsta hugg attackera toan med olika starka medel. FYFAN. Malin tog honom i armen och skickade ut honom, hon är en klippa! Senare under kvällen välter en tant ner ett bord, ramlar på sin stol osv osv... herregud hahah, nu kan jag skratta åt det men de kunde vi knappt göra då..! Vi stängde ihop baren och sprang ut till våra taxis och lämnade kvar chefen med några gäster då de satt där och drack öl vilket vi INTE var sugna på. 
 
Igår möttes jag och Johan upp för att åka till Scandinavian Kitchen och handla inför MIDSOMMAR!! :D Så jäkla nice att se lite svenska varor igen haha, köpte massa saker till buffen på Kosmopol samt lite saker till Malin som åkt till Skottland idag och hem till mig och brorsan! Vi stannade kvar där och tog en trevlig lunch och snackade om livet typ haha. Sen tog vi taxi bort till jobbet och där mötte jag upp Therese så gick hon och jag och drack kaffe och snackade vi med i en timme innan jag drog på mig jobbarkläderna och körde igång. Vi har ett gym mittemot Kosmopol som heter Lomax, och jag och Malin har blivit lovade att få några PT-sessions och igår kom två av dem förbi och sa hej och lovade att de skulle kolla upp tider..hoppas det hinns med innan jag åker till Bröllopet bara haha, vore ju kul! :) Rickard jobbar för fullt hela dagarna så vi hinner verkligen ALDRIG se varandra eftersom jag jobbar kvällar.. skit tråkigt ärligt talat.. men till helgen får vi iallafall umgås på Kosmopol. Nu ska jag hoppa in i duschen efter mitt svettiga träningspass och bege mig uuuuuuuuuut och sen till jobbet.
KRAMIS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Möhippa, London 2013. Text och BILDBOMB.

Min bästa vän Jonna ska gifta sig, då hon bor i Sydafrika har vi inte setts på ett år och jag skulle inte ha möjlighet att åka hem tidigare än i början av Juli och hon gifter sig bara några dagar in i Juli. Jag och mina högstadievänner, Anna, Anna, Amanda och Sabina träffades några veckor innan jag åkte till London över en fika och då diskuterade vi Möhippa...jag sa att jag skulle kolla upp hur vi skulle fixa det och att det är klart vi måste ha en. SEN när jag väl kom hit och jag hade så mycket jobb såg det inte lika ljust ut...tills jag en dag gick på Londons gator i solskenet i min egna lilla värld. DÅ slog det mig att vi har ju såklart möhippan i London när jag ändå bor här och vi har möjligheten att kunna vara här istället för i Kga. Så... jag skickade förslaget först till Jonnas mamma, som hjälpte till enormt mycket med massa små men ytterst viktiga detaljer, TACK. Sen frågade jag mina tjejer... och två av dem är småbarnsmammor, två jobbar och ja.. ni vet, det kan vara lite svårt att komma ifrån sin vardag ibland..men här nappade gänget direkt och det tog inte lång tid innan allt var bokat och klart, HELT utan att Jonna visste nååågonting. Så i ungefär 1 och en halv månads tid har vi planerat, smygit, klurat och behållt hemligheten mycket väl bevarad för när dagen väl var kommen, hade hon inte den minsta aning om vad som skulle ske!! hahah
 
Natten innan de kom jobbade jag, som alla andra nätter men var så exalterad att jag inte kunde sova när jag kom hem. Jag har fixat med goodiebags under veckan, gjort en uppdrags/minnesbok, köpt madrass, sängkläder, ja allt för att de små sakerna ska bli så bra som möjligt. Följde tjejernas påhitt hemma, och herregud vad jag skrattade åt dom, mina underbara vänner, hur lyckligt lottad är man inte! De gick in fyra stycken och väckte henne med strumpbyxor dragna över ansiktet, och sen fick hon klä sig i en härlig dräkt innan de satte ögonbindel och åkte mot flygplatsen. De laddade upp filmer och bilder så jag kunde följa dem hela vägen, haha!!
 
De kom fram vid ca 12.45 till mig på Liverpoolstreet och vi åkte direkt hemåt för att lämna av väskor och packa om för resten av dagen som skulle starta med poledancing, sen vidare för att införskaffa dricka, fika och aktiviteter, fix inför middag, utgång, nattemat och sömn. Trots att chocken över att plötsligt vara i London tog ett tag att smälta så tror jag att Jonna hade riktigt kul, och vi alla andra också. Är så glad, och så stolt över mina vänner, som jag vet att jag alltid kommer ha med mig resten av livet. TACK BRUDAR FÖR ATT NI ÄR SÅ JÄVLA AWESOME! Som man säger i England - Fist me, de gjorde vi bra!! ;) ahhahahha
 
Söndagen var också en riktigt fin dag där jag ville att tjejorna skulle få göra precis vad de vill sista tiden i London,  och det blev shopping för dem medan jag strosade i Hyde park under tiden, sen åt vi sushi, vi unnade oss Champagne och tårta på Oxford street och sen åkte vi hemåt. Kvällen spenderade vi hemma i en hög på golvet där vi pratade om allt och inget, kollade igenom varandras köp och snackade gamla minnen över en del alkohol. På måndagen började jag som vanligt gråta som ett litet barn när jag vände ryggen till mina vänner och lämnade dem när de skulle hem till Sverige, åh. Jag älskar er så <3
 
För mig väntar nu konstant jobb i två/tre veckor med två lediga kvällar innan jag åker hemåt för att vara med på min underbara Jonnas stora dag! <3 LÄNGTAR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hampsted Heath - 6 Juni

Nationaldagen firade vi i Hampstedt Heath. Hela lång dagen vandrade vi runt i parken, solade och hade det underbart! Riktigt stor park och det känns precis som att man är ute på landet, supermysigt! Åkte därifrån vid ungefär 17.00 och kilade in på Westfield där vi gick till The bull och tog oss en kvällsdrink med lite hummus & fyra i rad. När vi kom hem skulle vi egenligen bara försöka somna men då kom Sam och knackade på dörren och frågade om vi ville hitta på något så då gick vi till en pub och fick lite gratis mat och hade trevligt. Till slut fick jag hålla ögonen öppna med mina händer så då var det dags att gå hem haha! Igår jobbade vi, vilket vi ska göra idag med, men först.. SOLA! :D 
 
Kramis
 

Lite av veckans bilder :)



Nationaldagen

Tjena!
 
I förrgår på dagen var vi i Hammersmith och låg och solade i parken. Vi gick och tittade vid floden och satte oss på en riktigt engelsk pub och käkade lunch i soleskenet nära Harrods bron..tror den hette så iaf ;D Supermysigt och jag fick ÄNTLIGEN äta halloumiost, som jag längtat efter det, vet inte varför dock men uj så gott det var! :) Jag tog mitt pick och pack vid 16.00 och drog till jobbet där jag jobbade med söta Malin, hyfsat bra kväll hade vi :) 
 
Igår gick jag på låååång morgonpromenad och fick världens skavsår...så kunde inte använda några skor alls! Som tur var så hade Ida skickat med ett par flipflops i några väskor jag fick av henne så det var tur! Rickard var på en concierge intervju framme vid Picadilly så jag duschade och satte mig på bussen däråt, efter att ha petat hål på mina fruktansvärda vattenblåsor och tömt dem på vatten! Väl framme köpte vi sushi från Itsu och gick till st James´s park som är så mysigt! :) Låg och sov i solen där innan klockan ringde och det var dags att åka till Fulham Road och jobba. Bästa kvällen denna vecka än så länge så det var skönt att få lite pengar igen :) Stängde ihop och kom hem vid 03.00.
 
Imorse klev vi upp 07.15, klädde på oss, jag trampade ner sulorna på mina skor och knöt snörena runt fotlederna och sen gick vi ut och promenerade! SUPERhärligt väder här hela veckan, sån himla tur!! :) Så nu har vi tränat, ätit och ska åka till Hampstedt Heath som ska vara helt otroligt mysigt, så det ser vi fram emot! Klockan är inte ens 10 och dagen är i full gång, ÄLSKAR´T! 
 
Kram på er där hemma i Sverige, och hoppas ni får en fin nationaldag, vi firar den här borta i solskenet ! 
 
 

Godnatt!

Hoj!
 
Igår och idag jobbade jag..skitdåliga kvällar med aslite gäster så vi har tjänat i princip noll och ingenting vilket SUGER! Jag och Johan har underhållt oss själva med att städa, fyllt på grejer, letat bra musik och "spelat" hänga gubbe hahah!! Igår på dagen var jag och Rickard nere vid Leicester square då han gick på casting för ett företag som anställer folk till massa olika saker, exempelvis bakgrundsfolk till filmer osv. Innan det åt vi en snabb lunch på All bar one och efteråt så la vi oss på gräset och drack lite kaffe, lyssnade på podcast och somnade lite. Vaknade till och märkte att det var dags att sticka till jobbet, där det som sagt var superlungt och kom hem väldigt tidigt.
 
Imorse vaknade jag, till min stora förvåning av mig själv och kände mig pigg och utvilad, för första gången på väldigt länge! Gick upp, öppnade dörrarna till baksidan och la mig på madrasser i solen och njöööööt ca en timme, sen åt jag frukost och fick, efter en seg stund, med mig Rickard ut till parken! :) Där låg vi och solade länge, smörjde in mig med olja och var så jävla nöjd över att solen äntligen kunde värma min bleka kropp! Jag & solen är verkligen bästa vänner! Vid lunch gick vi hem och lagade pasta carbonara samtidigt som vi kollade på ett sjukt avsnitt av Game of Thrones. Efter det blev det parken igen, där jag blev påsprungen av en busig hund och fick hjälpa till i letandet av en liten tjej som varit alldeles för sugen på att leka i lekparken och sprungit ifrån resten av sin familj. Sen packade vi ihop och jag åkte till jobbet, med ett stopp på Starbucks för en Is-latte med vanilj. Väl på jobbet satt Johan och Fredde och mumsade sinnesjukt goda kakor från Ben's cookies så vi hade en liten kaffe och kak-stund innan vi satte igång. JAG, mitt klantarsle, råkade tappa en colaburk från famnen som landade helt fel och sprutade över hela väggarna, golvet, speglarna och mig på nedervåningen så det var bara att agera städtant! Sen var kvällen alldeles för lugn vilket ledde till att jag även ikväll är hemma i tid, och nu ska jag sova så jag kan njuta av dagen imorgon innan ytterligare jobb! Kram på er :)
 
 
 
 
 
 

Birthday-weekend ;D

Heey! :D
 
i Torsdags jobbade jag och fick ett brev till mig på jobbet där det stod "detta får endast öppnas av Fröken Söderqvist på hennes speciella dag" och så var det stämplat med "ornitologiska föreningen" vilket gjorde mig riktigt fundersam och skrattig! Fick massa grattis hälsningar på natten och när jag kom hem hade min bästiga Rickard städat, tänt ljus och lagat god mat till sin syrra mitt i natten! På bordet stod helt underbara blommor och en apelsinväxt!! <3 öppnade mitt mystiska brev och blev så glad i hjärtat när jag fick se att det var från min fina Ida!! tusen tack, den slags omtänksamheten är den finaste man kan få enligt mig, bara en tanke & fin gest!!  kikade sedan på film och sussade gott! 
 
På morgonen klev vi upp och gjorde oss iordning för födelsedagsfrukost som var suverän, även en lunchbio - Hangover 3 vilket satt helt perfekt då vi skrattade så tårarna sprutade i biosalongen jag & Rickard! Efter det åt vi god lunch, njöt i solen och på kvällen jobbade vi båda på Kosmopol :D Natten avslutades med chokladtårta, en trevlig shot & present från mina fina arbetskamrater! :D LOVELY! Saknade dock alla er där hemma, har så himla mkt underbara människor som jag alltid träffar när jag fyller år och i år blev det lite tomt.. Men tack vare min sjukt roliga bror så kunde dagen inte blivit bättre här borta :)) Kram på er!