Syskon-kvalité!

Jag älskar hur jag och Rickard bara funkar ihop! Vi kan bråka om otroligt jobbiga saker men sen talar vi ut, kramas, drar ett skämt och så skrattar vi tills vi storknar igen. Vet faktiskt inte så överdrivet många syskonpar som har så extremt roligt som vi har tillsammans ändå... Vi hittar alltid saker som båda två vet att den andra snappat upp och så kan vi bara brista ut i asgarv och jag älskar det! Skulle föralltid vilja vakna med att skratta åt något, och somna med lite träningsvärk i både mage och mina hamsterkinder av att ha skrattar mycket... Vilket långt liv det skulle bli! :) Har iaf spenderat dagen ihop med Rickard idag, ätit lååångfrukost och kikat på dessertmästarna, gått ut och gått i ungefär 5 h varav det kanske var effektivt iaf 2,5-3 h och bara haft en skön ledig kväll! Fixade mat, kollade på Morgan & Ola-Conny som även dem sprider glada miner här i Ravenscourt park och så har vi precis kikat på eb Disneyfilm med lägenheten full av värmeljus! Jodå, ikväll somnar jag precis som jag önskade, men skrattet liggandes i kroppen och med känningar i mage och käkar efter en lång, rolig torsdag med brorsan! 

Hoppas ni haft det härligt ni som kmr in och kikar, kram på er!!






















Dagarna hemma i skogen :)
























Fixat

Hey! :D

Efter att varit lite sega igårkväll klev vi upp imorse och gick ut på promenad i parken och solskenet! Så underbaaaart, Gud vad jag saknat London ändå! Gick och handlade lite sen har jag kört en riktigt grundlig städning här uppe medan Rickard stack och klippte sig inför arbetsintervjuer till veckan. Dtrax ska jag bege mig mot Kings Road och träffa min underbara Malin innan det blir jobb ikväll! 

Vi hörs Hörrni, ha en fin tisdag! 









Weekend med tjejerna!

Hej igen!

Nu ska jag så gott jag kan försöka vara aktiv här! :) Tycker om att dela med mig till alla er där hemma, känns som att ni är närmre då! Iallafall så kom jag tillbaks hit i onsdagskväll, jobbat tors, fre, lör men mitt i passet på fredagskvällen vänder jag mig om från disken och ser mina fina vänner där för att överraska mig!!! Jag som trodde de låg hemma och softade i lägenheten efter flygresan hihi. Hemma var vi vid 4-snåret och käkade lite nattmat. 

Lördagen spenderade vi ihop på stan Där shopping stod på schemat för brudarna. Käkade lunch på vapiano och sedan lämnade jag dem för att åka till jobbet. Runt 23 kom dem in, snyggast i lokalen och festade till kl 07.00, hahah galet men kul! :) Tog första taxin hem med Elin och Wickan, bokade sängplats åt mig själv och somnade innan resten av gänget dök upp haha! Skööönt. På söndagen var vi väl inte de mest effektiva men ut kom vi! Amanda, Sandra och Wickan åkte till stan för mer shopping, medan jag följde med Jenny & Camilla för att släppa av Elin och Emma på Liverpool street där dem tog bussen mot flygplatsen... Vi stack vidare på sightseeing till Tower Hill och kikade på Tower Bridge och sen givetvis vidare mot Westminster och Big Ben etc. :) Supermysigt att strosa runt, det är så slående vackert och jag fick tårar i ögonen, så lycklig och tacksam , haha. :) vi åkte in till picadilly & Oxford circus, mötte shoppingtjejerna och gick sedan ner till Leicester Square där vi åt middag och myste innan hemfärd till lägenheten.

Nu har dem lämnat mig mina underbara vänner, kl åtta kröp jag ner igen, tårögd men med hjärtat påfyllt av fantastiska minnen med mitt härliga gäng! GUD vad jag älskar er, bara så ni vet!! Idag blir det nog en långpromenad med brushen min, ngt gott att äta och sen får vi se :) kmr slänga in lite Thailands inlägg allt eftersom, vill bara plocka ut höjdpunkterna först, om det nu går för den här fröken... Ta hand om er alla så ses vi snart igen! 




























Fick nyss Skype-samtala lite med världens bästa Pappa oxå, och då tänkte jag på detta och hur mycket jag älskar dig pappa, hur du lever med glädje och ditt tankesätt! <3. 



Brr!

Den här semestern har varit så jäkla underbar, jag älskar att ha fått vakna upp med dem människor jag älskar mest varenda dag och fått umgås, äta frukost och bara njuta av livet, värmen och solen i 3 veckors tid. Jag är en soldyrkare! Älskar vintern också men nej, den var inte välkommen NU, när vi skulle komma hem... Men men, hemma är vi och vidare mot London ska jag i helgen... :) 
 
 
 
 

FANTASTISKT!

Ja vi har det helt fantastiskt och jag har inte haft möjlighet att lägga upp bilder här pga dåligt nät, men ni får eran del när vi kmr hem :D KRAM, nu ska vi på frukost!