:)

 
 
 
 
 

Enjoy the ride

Hey! 
 
Sitter just i skrivande stund bredvid en minst lika trött Jenny som mig i taxin till Heathrow. På väg hem, till Sverige. Hur sjukt... Förstår fortfarande inte var all tid tar vägen :)
 
Jag fick iallafall känna mig besegrad av feberinfluensan fram till lördag eftermiddag, då jag behövdes på jobbet och har därefter i princip gått och käkat starka värktabletter hah! Har inte tid att vara sjuk liksom ;) Söndagen blev vi riktigt bortskämda med svensk hemlagad julmat och liten fest hos Malin & George! Vart en helt fantastisk kväll, hade riktigt kul allihop tror jag! :) 
 
Måndag var det jobb som gällde, sista skiftet inför renovering osv så hoppas verkligen komma tillbaks till ett nytt färskt kosmopol 2014! ;) 
 
Idag tisdag har vi gjort våra sista måsten, myst runt, packat och avslutat kvällen på vårt kära westfield med Hobbit 2. Perfekt dag, perfekt gäng, underbart avslut på Londons 2013. 
 
Nu ser jag fram emot att träffa mamma på Arlanda, ni vet, en mamma-kram slår liksom allt och världen känns så lätt <3. Sen hem med fullspäckat schema för alla dem jag älskar mest! SOM JAG LÄNGTAT! Snart ses vi!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta vaknade jag av lördag morgon, HELA MIN KROPP var täckt i febern!
 
 
 

December...

Hej! 
Blev påmind av en liten tjej där hemma att jag skulle uppdatera er lite grann, förlåt för det varit dött på den här fronten! :)
 
Sedan Jenny anlände antar jag att jag inte slängt en tanke på att uppdatera här, då vi uppdaterat och visat henne runt i vårat liv här borta. Det är så skönt att hon är här, tjejen är helt fantastisk alltså!! Nu har hon snart varit här i två veckor, tiden går så jäkla fort! Fattar inte vart mitt år har tagit vägen egentligen, men kul har det vart! :D Så, under tiden som gått har vi varit på winter wonderland och festat after-ski style, varit på middagar, en där jag för första gången i mitt liv smakade på ostron på Savoy, en annan där vi åt dim sum på Dorchester och gick bredvid Gwyneth Paltrow - kan erkänna att jag blev totalt starstruck, sjukt vacker var hon! Många luncher och fikastunder under shoppingturer och spring både på stan och i shoppingcenter, jobbat mycket och fått ihop lite pengar att spendera på julklappar, vi har varit på bio, promenader, kikat på julkalendern varje morgon till frukost, druckit drinkar, festat tills det ljusnat och haft myskvällar i lägenheten. I onsdags skulle vi haft en riktig utekväll men då fick Jenny feber och fick åka hem och sova, medan jag köpte klart klapparna till småbarnen :)
 
Jenny har jobbat på två event, ett med Hector, en ny kille på jobbet, och ett med mig igår vilket var sjuuukt kul... vi jobbade på ett privat house party för ett framgångsrikt par i deras villa där de hade en av de sjukaste festerna jag sett här borta, kul att få prova på att jobba med eventföretag. Dock fick jag ansvar för "klubb-avdelningen" där de hade öppet ut till en ute-bar (deras baksida som dem gjort om till ett mexikanskt tält inför festen) hela kvällen/natten och sista timmen hade jag feberfrossa så det stod härliga till...Fick gå hem vid 01.30 men var tvungen att sticka och hjälpa mina kollegor på kosmopol att räkna kassan så när det väl var gjort, var vi så jäkla hungriga både jag, Jenny och Rickard att vi åkte till McDonalds och tog oss nattmat vid 3-tiden haha! Där satt jag och skakade som ett asplöv och Rickard och Jenny vart lite oroliga för mig, hahah stackare.. Idag har jag fått lida för mina synder iallafall.. Febern är skyhög, får svettpärlor så fort jag slappnar av och så fryser jag sekunden senare, jag kan inte se ordentligt och jag har ONT i varenda muskel av hela min baksida av kroppen, från axlarna hela vägen ner till hälsenorna och fotsulorna.. Fick ställa in mitt jobb-skift i sista sekund och återgå till min sömndvala.. nu är jag lite piggare efter 1 liter vatten men fysjutton.. det är inte att leka med.. Hoppas jag frisknar till tills imorgon så allt kan återgå till det neutrala. 

Tänker på er där hemma, saknar er och snart ses vi, innan vi ska åka och bli pepparkakor i thailand ;) 
Kram så längeeee