Slutspurten av Maj .

Hola!

I söndags sken solen så jag och Rickard satte oss utanför hans jobb och njöt av den en stund innan jag åkte in mot High Street Kensington för att möta upp Ida, Jamie och Mimie för en eftermiddag på RoofGardens. Det var såå himla nice, solen sken, mycket folk och ett riktigt schysst ställe. Kolla in deras hemsida får ni se lite mer bilder, det är som en stor trädgård uppe på ett höghus där man grillar, spelar musik, umgås, festar och bara har det gött! Sån tur med vädret hade vi också vilket var perfekt! Vi käkade grillad burgare , drack lite pimm´s och hade kul i varandras sällskap. När det stängde vid 20-tiden tog vi taxi och så var det dags för mig att jobba. De andra stack vidare och vi hade en ganska bra kväll på jobbet. Igår spenderade jag dagen med Ida… som lämnade oss imorse för en sommar i Halmstad..  Vi plockade med hennes saker, gick och åt fish and chips och strosade på shoppingcenter. Sen åkte vi till jobbet och jag jobbade med Johan medan resten av jobbgänget, inklusive Rickard gick och åt mat på Big Easy. Sen kom Ida och Rickard tillbaks och hängde kvar tills vi stängde..kramades hejdå och åkte hemåt.. Haft så sjukt kul med den här tjejen alltså, riktigt guldkorn och så himla synd att vi inte kan spendera mer tid här ;/

Idag har jag varit ute i regnet, gick en runda i parken, sprang två och en halv, och sen gick jag hemåt igen och fixade gofrukost. Gröt m. banan, valnötter och jordgubbar samt ett ägg och en kopp kaffi ;) Rickard har städat och grejat så det är fint här hemma, ska möblera om lite igen och sen ska vi båda jobba kvällen.

Ha de så bra där hemma, saknar er.. Kram

 


CAMBRIDGE

HOJ :)
 
Torsdagen spenderade vi med Ida, Sofia och Martina i Cambridge. Satt på samma tåg som Drottningen av England och fick se henne när vi alla klev av, supersöt dam med rosa dress från topp till tå. Vi strosade runt i Cambridge hela dagen med olika stopp på barer och restauranger samt en riktigt trevlig godisaffär ;D Vi köpte oss biljetter och åkte på floden med en skön guide som paddla oss fram och tillbaks medan han berättade massa historia :) Vi hade väldigt blandat väder den här dagen..Regn varvat med sol i ca 30min perioder..:P Efter vårat flodäventyr värmde vi oss på en pub och sprang sedan vidare mot tåget där vi alla slocknade som bebisar. Åkte hemåt och möttes sedan upp igen på kvällen vid Kosmopol där vi åt sushi och drack någon drink innan vi gick ut och dansade på Bodos Schloss(??), en after-ski inspirerad "klubb". EN riktigt sjukt bra dag! :)
 
Jobbade Fredag och på lördagen hängde jag och Ida innan vi åkte till jobbet, köpte resväska och åt lunch med Sofia & Martin, fikade lite och sen jobbade vi hela kvällen på Kosmopol. Då det var Idas sista pass bestämde vi oss för att totalt spruta ner henne sista minutrarna så hon blev DYNGSUR hahaha! Sen packade vi ihop och åkte hemåt. :)
 
NU blir det MYCKET bilder, så titta och njut :) 
 
 
 

Blandade dagar :)

Hej hej ! 
 
Har varit så sjukt dålig på uppdatera men det händer saker i ett så har inte haft tid att sitta vid datorn. :) Tänkte iallafall köra ett race med det som hänt oss här i dagarna.. :D 
 
I onsdags gick jag ut på en snabb runda runt parken och sen spelade jag och Rickard lite basket och flummade runt, skrattade mkt och det var skönt för magen. Efteråt tog vi oss en runda till en blomaffär som ligger på andra sidan av parken och det fanns supermysiga saker, men uj så dyrt! :/ Vill köpa blommor och andra fina saker till lägenheten men än så länge får det vänta... När vi var på väg hem kom det stora mörka moln så vi gick och handlade lite frukt och beställde sushi, sen hade vi Harry Potter maraton med sushi och fruktsallad hela kvällen, SÅ nice. Somnade gott inför torsdagens bestyr...
 
 

Helgen

 
 
 
 
 
 
   
 
 
 

Veckan

Längesedan nu! :) I måndags följde jag med chefen på en konsert nere i city, och efter så visade han runt lite bra  drinkställen och kvällen slutade med ett besök på Kosmopol där Ida och Johan jobbade. Följde med och sov hos Ida så heeela tisdagen hängde vi med varandra. I onsdags tvättade jag och greja sen jobbade jag på kvällen då vi visade Chelsea-Benfica matchen på Kosmopol och det vart ett rätt bra drag, jag fick pynta baren så vi fick riktig fotbollskänsla ;D Sålde mycket öl & hot dogs haha! Igår var jag och Ida ute i Windsor som ligger ungefär en timme bort från mig, så himla mysigt!! Vi gick och kollade på slottet som ligger där och sen strosade vi runt, shoppade lite och käkade lunch! Vi bestämde att ses på Kosmopol på kvällen och prova lite drinkar..så hängde där igår med folk igen, trevligt. Ikväll blir det jobb :) PS, störstaste grattis till min bästa M, är så glad att allt börjar ordna sig !!!! :D :D <3
 
Ta hand om er. Kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lyckoruuuuuus

Heeeej! :D
 
Igår morse skypeade jag med farmor ett tag, superkul var det , hon är ju för go!! :D Sen fixade jag frukost och plockade iordning, Rickard gick till jobbet och jag åkte till Covent garden. Där mötte jag Ida och vi gick till pineapple dance studios då vi skulle prova på Poledance! Åh jisses vad kul vi hade, det var svårt rent tekniskt och tungt vilket innebär sjukt bra träning! Blåmärken på hela kroppen är också väldigt vanligt men det kan de vara värt när det var så kul, vill helt klart fortsätta med det! Efter kursen fixade vi oss och åkte till South Ken där vi käkade god tapaslunch på ett trevligt ställe, som jag inte kommer ihåg namnet på, och sen tog vi en kaffe på Nero. Lite innan 17 befann vi oss på Kosmopol och började jobbskiftet, hade mycket bokat men blev tyvärr inte så mycket som iallafall jag hade trott.. lite synd men det var en ok kväll. Vi kollade på massa klipp med de fula getterna som låter typ som människor när dom gör sina ljud, skriker så det står härliga till och fyfan vad vi har skrattat åt det där! hahah! Kvällen avslutades skrattandes i soffan innan vi alla hoppade in i varsina taxis och åkte hem! 
 
Idag är Rickard på jobbet, jag ska snabbt röja upp och käka sen sticka ut och hoppas att något äventyr händer mig!! :D Kram på er! 
 
 
 
 
 
 
 

Tjäna

Hej! :) 

Nu har dagarna bara gått i ett känner jag.. I onsdags låg jag inne och vilade upp mig inför jobbkvällen som blev väldigt nice med mycket folk :) Var tydligen ändringar i schemat oxå så jag var ledig i Torsdags. Jag åkte in till picadilly för återbesök på banken och kilade runt lite på stan, sen åkte jag hemåt och käka samt tog en tupplur innan det var dags att göra sig iordning och möta upp Ida & Gabbi :) Vi käkade lite gott på Carluccios och gick vidare till Eclipse som är en cocktailbar ungefär som Kosmopol. Där satt vi och tog varsina drinkar och vid 21 åkte vi bort till en klubb som heter Maddox där vi blev bjudna på mat och lite god dryck :) Sen dansade vi litte grann och åkte hem när vi kände oss nöjda :D Kul att socialisera sig lite här borta haha :D Igår var jag hemma och tvättade och städa innan jag åkte till jobbet. Vi hade möte där vi fick ett litet frågeformulär med saker vi ska veta på Kosmopol..hahah gjorde mitt bästa iallafall ;) Sen hade vi pouring-test, vilket innebär att man fritt häller sprit från flaskorna och ska komma så nära måtten som möjligt, helst under! Provade 25 ml, 50 ml med en flaska, samt 50 ml med två flaskor..tyckte jag skötte mig hyfsat faktiskt, blev inte för mkt vilket alltid är bra ;) haha. Sista testet var att göra en Cosmopolitan på tid..och ja, jag skötte mig väl hyfsat där oxå ;) hihi. Sen jobbade vi på igår och kom hem runt 03.. Nu har jag käkat frukost och ska plocka ihop inför Poledancing som jag och Ida ska prova på vid Covent Garden, askul tror jag! :D Önska mig lycka till dock, sjukligt otränad för tillfället!! hahah. Sen är det jobb som väntar även ikväll! :) Saknar er där hemma, och hoppas jag får se några av er snart!
 
Sköt om er ! :)
 
 
 
 
 
Här är mina bikinis jag köpt i dagarna, vad tycks? ;D

Grym Tisdag!

Heeeeeej! :)
 
Igår var det KLARBLÅ himmel, STRÅLANDE SOL och riktigt varmt och skönt här!! :D Jag tog mitt pick och pack bort till parken där jag låg i solen med några tidningar och njööööt. Rickard och Diana åkte in till stan då hon skulle köpa presenter till sin familj. Jag åkte in och mötte upp dem på primark där jag råkade få med mig hem lite roliga grejer hihi. När Diana var klar tog vi oss ner till Leicester Square där vi tänkte käka lite, och till vår glaaaaaada förvåning var det världspremiär av Fast & Furios 6 så vi strosade runt och kollade på de mäktiga bilarna och kändisarna. Satte oss och käkade på en uteservering så vi kunde se vad som hände. Jag och Diana kutade fram till folkmassan flera gånger för att se kändisarna ;) hahah de var en riktigt rolig kväll!! :D Efter allt ståhej gick vi runt och gjorde lite sista ärenden innan vi satte oss på bio och kollade på dead man down. Skrev ut Dianas flygbiljett och åkte nattbussen hemåt. Jag somnade väl vid 2 medan hon packade och grejade så vid 4 fick jag säga hejdå i mitt sömniga tillstånd. Så kul att hon varit här, synd att jag varit som en zombie bara men vi hade riktigt kul ändå!

 Idag vilar jag upp mig så jag kan vara människa på jobbet ikväll och kommande 3 kvällar... heja mig! 

Kraaam på er så länge! 

 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 

Kort måndag :)

Hey ! :)
 
I måndags när Rickard gick till jobbet gick jag och Diana en sväng i parken och satte oss på gräset i solen och snackade :) Det var superskönt när solen var framme! Drog till puben och käkade lunch i deras mysiga trädgård medan Rickard gjorde sin sista timme. När han slutade tog jag mig till tunnelbanan och vidare till Kosmopol där ett jobbpass väntade. Var en riktigt seg kväll med alldeles för lite kunder, förmodligen för att det var bank holiday så tiden gick ganska sakta och jag var sjukt trött, förmodligen mycket på grund av mina mediciner... Kom hem vid 02.20 och slocknade direkt.