November Magic

HEJ! :)
 
Här borta har vi haft en helt fantastisk helg! 
I fredags mötte jag upp Malin och Malin så gick vi på sen lunch och myste ordentligt! Senare på kvällen skulle jag jobbat vid 22.00 men vi hade några Trials inne så jag behövde inte komma in, vilket ledde till att jag mötte upp en ny bekantskap, käkade middag och drog en film :) 
 
På lördagen gick jag, Malin och Rickard till Westfield och kikade över isrinken och lyssnade på live musik innan vi tog en afternoon-fika med våfflor, kaffe, scones och varm choklad. Sen tog jag mig bort till jobbet där det bjöds på äkta kafferep med dopp och så berättade vi lite roliga historier om svenskar för våra kollegor. Kvällspasset gick bra den kvällen och vi tog sent nattkäk på VQ innan jag satte mig i taxin hem till mina sussande roomies. 
Söndagen fixade jag ledigt så vi kunde gå på svenska kyrkans julmarknad, där vi mötte upp Malin och George och när dem drog på Catching Fire drog vi till Winter Wonderland, HERREGUD. Det är Magiskt!! Och det bästa är att det håller på konstant till februari, I LOVE IT! 
 
Igår softade jag med kosmopol-Malin på V&A museum och fikade, kvällen spenderade jag med Rickard hemma i lägenheten med tända ljus och serier/film. Som vanligt lyckades vi skratta oss till kramper i magen och det var riktigt härligt! 
 
NU ska fröken hoppa in i duschen, sticka till hammersmith och sedan jobba :)
 
 
 
 
 
                                                
                                                                 Puss från mig *
 

Late night blog

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:)

Med min sötiga Malin på Jamie olivers shop. 
 
Söndagshäng med Söderquists
 
 
 
Nya jobbklänningar har inhandlats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kallar man det frihet...?

TJÄNA!
 
Slänger upp lite bilder på veckans aktiviteter :) OCH önskar världens största Grattis till min bästiga Emelie och hennes Jimmy till deras lilla pojk! Så stolt är jag över dig!! <3
 
Jag känner mig så lättad inombords...jag undrar om det är för att vanan över att ha någon att "tänka på" har släppt? Mitt huvud är lätt, mitt hjärta är glatt och mina ögon ser bara nya äventyr, erfarenheter och mål i livet. Jag tror att det som hänt mig senaste tiden kan vara bland det viktigaste i mitt kommande liv, kanske på gott, kanske på ont men den här lättnaden jag har är så tydlig.. Var kom den ifrån? Det är konstigt hur mycket vanan kan styra en, och hur blind man blir när man är mitt uppe i något. Det är nog viktigt att man tar några steg tillbaka och tänker sig för, innan livet bara rullar på. FAN vad glad jag är att jag är i London, ännu ett av de val jag gjort som jag vet kommer vara topp 10 i livet, och jag  är stolt att jag kan gå med ryggen rak ur situationen, ta allt som erfarenheter att lägga i mitt bagage och bara bli bättre framöver! :) 
 
Så idag då, då fräschar jag till mig, gör stan med Amanda, fikar med Therese och Freddan och jobbar med Diggster ikväll! 
 
Ha de, så ses vi snart igen! 
 
 
 
 
 

Christmas-lights

 
 
Bara titta och njut! Det är så fint, nästan lite magiskt sådär..
 
Något annat som är magiskt är att en av mina bästa vänner är på BB Idag! Lycka till min ängel! <3. 

Och äventyret fortsätter...

Förälskar mig mer och mer i London... Blir extra påmind om hur bra vi har det när folk kommer och hälsar på. Vi har ALLT här, inom räckhåll och vi får oftare ta vara på känslan att inte ha något bestämt inplanerat. Här har jag inte ofta långtråkigt, och när det väl händer försöker jag bara njuta, slappna av och ladda energi till nästa grej att ge sig ut på. I veckan har vi besök från Umeå av en glad och härlig Amanda, Vän till våran roomie Umeå-Malin! ;) Igår hade vi en mysdag jag & mallan, promenerade från 12.30-16.00 och sen mötte vi Amanda från flyget. Åkte hem, gjorde middag, drack vin och gjorde oss iordning och stack vidare till Eclipse för drinkkväll.:) Idag har vi haft långfrukost, myst i Oxford circus, carnaby street och picadilly där vi fick biljetter av en vän för att se förhandsvisningen av Don Jon, bra kväll, bra film! Nu är vi i läggan och ska krypa ner för tjejmys och film, har skypeat med farmor och även beställt biljetter hem till Sverige! :) 
 
ha det fint Hörrni, imorgon står bl.a. shopping och fotbollskväll på schemat! ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiness is contagious and will always manage to find a solution

Den här veckan har verkligen rusat förbi.. I tisdags var vi lediga och tog oss ut för en sista dag tillsammans med Jennifer då hon tog flyget till Sverige & Umeå på onsdag morgon... Vi shoppade, käkade lunch, jag smet iväg för att köpa present med täckmanteln "möte med Chefen" hahah, tur att Jennifer behövde åka hem och vila lite så jag kunde sticka iväg! Mötte upp Malin på Harrods och köpte present, drack gingerbread latte och stack iväg mot Kosmo dit Jennifer kom. Drack lite vin innan vi kilade bort till Goat där vi drack en fördrink och sen for vi iväg till en Tapasrestaurang och hade en mysig kväll med god mat. Malin och Jennifer flyttade in förra Fredagen så när Jennifer åkte hem fick vi ha kvar söta Malin här hos oss, det är så himla mysigt att ha tjej-sällskap! Kliva upp på mornarna, gå runt i shorts och sockar och skratta åt varandra, fixa frukost ihop och kika på filmer hahah! :D Har saknat sällskap kan jag erkänna, Rickard och jag har ju gått om varandra så mycket på senaste tiden. 
 
Jag och Mallan har spenderat dagarna med att skruva ihop möbler, shoppat lite mer mysiga saker till lägenheten och jobbat på kvällarna. Igår vaknade jag med lite feber så sov så länge jag kunde och drog iväg på möte med mitt jobb-crew. Möttes på Gail's och fikade och gick igenom lite nyheter. Igår var det lungt på jobbet vilket faktiskt var skönt, känns som att turen börjar flyta med mig igen, så underbart! :) Idag ska jag möta upp lite folk för att gå en tur nära jobbet och så börjar jag kl 17. :) Hoppas ni har det bra där hemma! :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den där Paulo...:)

 
 Alltså, inga ord...:D
 Fina Freja!
 
 
 Ost&Chark-platta :)
 
 Vapiano lunch
 
 
 
 Halloweenfirande på Kosmopol , Skull & Bones 2013
 
 
 
 
Tapas-lunch med mina tjejor & Sangria!
 
 Camden town skulls
 
 

...If you love someone, you must be prepared to set them free...

 
Är tillbaks i London efter en riktigt jobbig resa hem till Sverige... Jag hann på ca 4 dagar totalt rensa ur en stor del liv mitt liv i Karlskoga... Tömt "våran" lägenhet på "mina" saker, lyckats hålla sams med Fredde medans en storm av känslor irrat omkring, fixat med papper och försökt inse att livet går vidare, och det vet jag att det gör men har också fått acceptera att även om man vet att det val man gör är rätt så gör det inte situationen det minsta lättare... Det är OK att det känns och jag får låta det ta lite tid... Känslan kommer och går och är lite lättare såhär efter en stund...Det är konstigt när hjärtat bråkar med hjärnan..men å andra sidan mår jag hellre "dåligt" nu, låter känslorna rida ut stormen och ställer mig igen med båda fötterna starkt på jorden och ser världen som min att utforska! 
 
Är också väldigt tacksam för mina fantastiska vänner som får mig att må så jäkla bra trots det jag går igenom och jag älskar och värdesätter er såååå mkt! Vill speciellt höja er till Skyarna, Emelie & Kristin! <3. 
 
Även extremt tacksam över min familj. Skulleinte för en sekund byta ut någon av dem och är så stolt över att kunna dela deras mentalitet och livsglädje. Måste tacka dig extra mycket pappa, för att du påminner mig om vad som är viktigt i livet och alltid får mig att förstå vad i livet jag ska värdesätta! Du är en helt fantastisk människa och jag vet på riktigt inte hur jag någonsin skulle kunna klara mig utan dig!  Så, nu vänder vi blad som kungen sa, och känner in mina stormande känslor när dem kommer och låter sedan livet leka vidare. Sjukt glad över att jag har möjligheten att leva i princip vart jag vill i världen och att ha förutsättningar att ta mig vart jag vill, är en äventyrslysten själ som kliver ut i en förändring med nya och öppna ögon! wish me luck, så hörs vi snart igen!