Söndag och måndagssammanfattning :)

Hej igen!
 
Imorse åkte våran underbara pappa hem, efter en helg med mkt stöttande och hjälp så var det dags att han åkte vidare och förskönade Sverige igen, ännu ett jobbigt avsked. Stort tack för allt pappa, vi kunde aldrig vara mer välsignade i livet än med dig.
 
Så, lördagens Lion King föreställning var heeeeelt otroligt bra så det var vi väldigt nöjda med :D I söndags gick i princip hela förmiddagen åt att ladda upp inför fotbollen, som också var en rolig upplevelse, dock lite för lite tryck mot vad vi trott men väldigt kul :D Efter matchen strosade vi runt i området vid arenan och hoppade in på en svensk Klubb som heter Kosmopol, vilka vi ska lämna cv till senare idag. Det var ett riktigt skönt ställe. Efter det tog vi oss en av de bästa middagarna i livet på restaurang Gaucho där vi beställde in en köttbricka med 4 olika fina bitar och till det ett så sjuuukt gott vin, perfekt middag att uppleva i London :) Efter kalaset gick vi in till angränsande pub där vi fick oss drinkar blandade efter våra personligheter och måste säga att bartendern gjorde ett ganska bra jobb, iallafall med min drink.
 
Igår, måndag, åt vi rejäl frukost och ringde på massa lägenheter. Fick napp på 3 stycken och åkte på en visning vid 12.00 vilken vi senare kom att bestämma oss för att vi ville ha, och skrev på papper på kvällen och fixade deposits osv. Så, om nu inget oväntat händer, så har vi skaffat oss en lägenhet! :D (Hur krångligt det är tänkte jag ta i ett annat inlägg). Vi var på varsin jobbintervju där jag fick erbjudande att jobba, vet dock inte med lönen hur det ska gå ihop men jag har jobb ikväll på ett annat ställe och flera andra erbjudanden så det blir säkert väl det här :D Rickard får besked i veckan förhoppningsvis.
 
Även lille sjuka Elliot och Maria har förgyllt våran morgon. Snart beger vi oss ut för bankärenden och cv-lämnande innan jag ska jobba kl 17.30, lääskigt! Wish me luck ;)
 
Puss.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Jonna Brömsan säger:

I sådana fall måste den drinken du fick ha varit väldigt SÖT! ^^
Men skönt att se att ni har det bra och att saker och ting håller på att reda ut sig :) kraam

2013-04-09 | 16:31:23
Emelie O. säger:

1. Du är saknad.
2. Du är så tight
3. Jag önskar dig all lycka till med jobbena <3
loveu.

2013-04-09 | 20:48:36
Maria säger:

😉<3

2013-04-10 | 08:31:30
Monica säger:

Har du bestämt dig för vilket jobb? <3
Hur gick det för Rick <3
Önskar jag var 20 igen :)))))
Love lägenheten ser AMAZING UT!!!!!!

2013-04-17 | 22:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback