The ship is safest when it is in port, but that's not what ships were built for...

 
 
 
 

Fort det går!

Hej hopp!:D 
 
Jag fattar inte vad fort tiden går, dagarna springer iväg! Här har vi soligt och fint, och ganska varmt med tanke på att det är slutspurten av Oktober..! 
 
Jag jobbar mycket, träffar Jennifer & Malin i princip varje dag och har roligt på olika ställen!:) Jag & Rickard var på Ikea i söndags och köpte MASSA värmeljus samt två nya byråer(?).  skrattade som vanligt ihjäl oss när vi kånka runt på två blåa ikeapåsar och en varsin tung kartong med möblerna i till, på och mellan bussarna haha! 
 
inom loppet av ca två veckor kommer vi oxå att få våran första inneboende och det ska bli så jäkla roligt! :D Blir oxå skönt att kunna spara lite pengar inför Thailand och Jultiden ;D På mitt schema idag gäller att boka biljett till Sverige i december, vänta på en bakfull Jennifer för Eftermiddags fika, kolla över saker inför ex halloween på jobbet, öppna baren åt Jennifer och Dan, möta Rickard och kila iväg på Oxjam i Marylebone!:) blir roligt! Igår skickade jag också en ordentlig ansökan till skolan, spännaaaaandeee! Håll tummarna;)
 
nu frukost & en tvätt! Puss 😘
 
 
 

Framtidsplaner

Godmorgon!
 
Rickard har precis gått iväg till jobbet och skickade mess till mig och sa att det var jättefint & friskt ute så dags att kliva upp! Ville bara låta er få ta del av vår helg med våra älskade och roligaste bästisar! Med det menas att tvillingarna varit här, jajemen, Maria & Monica kom hit med Hanna och Emma och förgyllde London!
 
Efter att ha kommit hem från torsdagens jobb hann jag sova 3h & 30 min innan det var dags att kliva i skor & arbetskläder för att hjälpa till vid Tobacco Dock inför Scandinavian Show som hölls i helgen, en skandinavisk mässa i princip. Vi satte upp det mesta inför helgen och jag hann precis hem emellan, snabbduscha och sticka vidare till mitt skift på Kosmopol! Där visade vi Sverige-matchen mot Österrike och det var smockfullt. Kvällen gick mot sitt slut och när jag kom hem möttes jag ÄNTLIGEN av världens sötaste Maria ståendes pytteliten som hon är i Rickards onepiece! Oooooh va mys det var!! Några trappsteg ner låg vi sedan Jag, Maria, Monica och Rickard på madrasserna på golvet och myste som förr i tiden, mina bästa M&M's. 
 
Vi somnade i konversationerna och 2 timmar senare ringde min klocka för ännu ett pass på Scandinavian Showen där jag sålde kaffe, te och kakor som ett proffs hela förmiddagen! När Rickard bytte av mig efter sitt pass på jobbet stannade jag kvar och hjälpte till i Kaoset ett par timmar till. Vi fick lunch vid 15.20 så då slevade vi i oss mos, köttbullar i gräddsås och lingon på stående fot, sjukt gott!! Måste ge en stor eloge till Malin Och Jennifer som slet som små djur med att langa ut mat på löpande band men ändå lyckas se det roliga i allt!! Way to go! 
 
Åkte med Jennifer in mot stan vid 16, hon vidare mot jobb men jag på marsch till Marble Arch för att möta ett glatt shopping-gäng!;) Tog bussen hem, handlade vindruvor, ost och kex samt smuttade på lite vin och gjorde oss iordning med Rickard som kom hem vid 19. 
 
Sen blev det middag på the Eagle, taxifärd till Kosmopol-Disco Diner-Raffles-Kosmopol-Hem till sängen!! Disci Diner är ett event som min kollega Malins kille fixat med och det var SUPERCOOLT! Hade velat stanna där helst hela kvällen, men men, nästa gång.
 
Rickard stackarn drog sig åter iväg till Jobbet på Scandinavian och jag, Maria & Monica stack iväg till ExCel London för Salon International 2013 vilket var as-ballt! :) Strosade där hela dagen. Mötte upp Rickard vid Westfield där vi åt middag på The Bull. Hanna & Emma hade shoppat under dagen och var på bio när vi skulle äta. Vi drog hem, de packade, vi myste och Maria slängde in lite extensions i mitt hår mellan typ halv 11 till 12! Sen somnade vi och de lämnade oss på natten kl 3 :( :( Vaknade upp i tomrum, Rickard gick & jobbade och jag fick feber så var bara inne och vilade hela dagen. Hittade också en utbildning som ska leda mig till ett framtida yrke jag verkligen vill satsa på!!! Tacka vet jag dessa tvillingar och ödet över livet! Whoooooo, framtiden här kommer jag! ;) 
 
men först, frukost, dusch och en kaffe med Jenfan! Jobb ikväll & Sverige match! 
Glada tisdagskramar från mig :) 
 
 
 
 
 
 

Sorryyyy

Hej på er allihop! 
 
sist jag var här var innan ja skulle fika kanelbulle med Rickard... De blev uppskjutet för länge så vi  tog sjukt sen lunch ist och sen var jag tvungen att gå på möte :p som var värdelöst (ursäkta) men de va inget matnyttigt alls tyvärr... Den fredagen var oxå en kaosfredag på jobbet & usch.. Saker har varit konstiga (det enda positiva var att vi tillslut fick våra kanelbullar, drog igång baket & åt nere i baren ;D ) Men på lördagen var det roligare med hästlängder och vi skrattade väl egentligen bort bekymren jag & tjejerna! ;p Söndagen spenderade jag & Rickard utomhus då det var helt underbart väder!! Mötte upp vänner till honom och sedan åt vi alla middag på The Eagle och körde pub-quiz som oxå sötnosan Malin från Umeå mötte upp oss för :) Skönt avslut på en något knepig helg ;D 
resten av veckan tror jag att jag jobbade en del, hade mkt hemlängtan men mina Goa vänner här gjorde allt så mkt lättare :) 
 
Bull-kalas! 
 

Matt..

Hej hej :) 
 
I veckan bytte jag bort mitt onsdags pass med Jennifer då hon har sin vän här på praktik, var därför ledig tisdag-ons kväll. PÅ tisdagen när Rickard kilade till jobbet krängde jag mig upp ur sängen och skulle fixa frukost men kände mig helt och hållet slut överallt, ni vet sån där känsla av matthet i kropp och huvud, var lite öm i kroppen oxå, gjorde ont i skinnet så bestämde mig för att stanna inne och ta det lungt en stund, åt riktigt sen frukost och kollade på Vikings...En stund blev istället hela dagen fram tills klockan 18.20 då jag gick för att möta upp Rickard på Westfield där vi kollade telefon åt honom..Vi gick förbi ett litet italienskt ställe på vägen hemåt från shoppingcentret och vilken höjdare det var! Åt så himla god mat och det var verkligen bara så lyxigt den tisdagen, att sitta och äta god mat och skratta ihop med brorsan.När vi ätit färdigt gick vi vidare till eagle (puben där rickard jobbade förut, som ligger 20 m från vår lägenhet) och träffade en kompis till Rickard och hans familj. Den killen jobbar också inom real estate och det var så dem träffats från början. Jag var fortafrande riktigt seg så drack vatten hela kvällen och pallrade mig hem till sängs vid tio-tiden, började kolla på Now You See Me, fick titta klart på onsdag morgonen men den va riktigt bra! :)
 
Onsdag morgon hade jag riktigt med fart i kroppen så antar att jag behövde min vilodag.. städade, tvättade, fixade mat, kollade runt på lite möbler och ja ni vet, effektiv dag bara. Jag promenerade bortåt Rickards jobb och eftersom han inte var klar gick jag ner och sa Hej till Jennifer, Victor och Johan på Kosmopol. Då skickade freddan, vår chef, och frågade om vi ville hänga med och bowla (långt åt helsike i östra london). När man säger ordet Bowla tänds ett ljus i Rickards ögon och han ville såklart hänka på direkt! Vi hamnade på ett stolichnaya-event (fåordig ibland Freddan så man vet inte riktigt vad man ska förvänta sig..) men det var kul. Det var uppe på ett rooftop och spelet liknade mer Boule än bowling men som sagt, trelivgt och häfitgt gjort. Efter några omgångar spel, nån prov-drink och en sjukt sen Kinamats middag kom vi äntligen hem och jag somnade på direkten. 
 
Torsdag var inge märkvärdig, med undantaget att mamma ringde vilket var så mysigt! Tog en promenad till jobbet, jobbade med Malin och det var sjukt dött så tur det var hon och jag annars hade jag varit så uttråkad haha! 
 
Idag blir det en fika innan vi har möte på jobbet, jag är inte insatt på schemat ikväll av ngn konstig anledning men vore skönt om jag fick jobba istället och spara någon ledig helg-dag tills man verkligen behöver en! :) Vi får se vad som sker.. Hoppas ni får en fin helg hemma, ser riktigt gött ut med alla kanelbullar och soliga fina höstbilder! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                 
                                                                       I miss yoou...:(
 

Helgen :)

Godmorgon! :)
 
i fredags mötte jag upp brudarna igen innan vi jobbade på kvällen. På lördagen mötte jag upp Rickard och vi stack till Roehampton där det var öppet hus på Glion, skolan Rickard gick i Schweiz ! :) var väldigt intressant och så härlig stämning mellan alla Glion-människor man möter, märks att de är som en familj! Vi fick guidad tur runt universitetet och lyssna på lite berättelser från tidigare studenter, och de som studerar nu. Rickard körde ett spontant gäst-inhopp och berättade om sina praktikplatser bl.a. 
 
När vi fått avnjuta fantastisk afternoon-Tea fika så började jag ta fart mot jobbet, bussen stannade långt från jobbet så fick ta en taxi, åkte över prince Albert bridge och kl var ca 19.00 , sååå fint var det! Hela bron är upplyst och jag bara satt och njöt av hur fint en sån enkel grej är!  Väl på jobbet blev det en lagom bra kväll, hemma vid 03.20 
 
Söndagen vaknade vi sent, åkte och träffade Jennifer & Malin på lunch och sen lämnade vi Malin & Rickard för att gå på "personalmöte"...malin fyllde nämligen år igår (Måndags) men jag & Jennifer hade lyckats fixa ledigt åt oss båda så vi hade planerat och fixat ihop en överraskningskväll för lilla födelsedagstjejen :D det blev superlyckat och hon grät lyckotårar!! Vi åt tårta, tapas och dansade ihop!
 
Igår jobbade jag och Rickard hade sin första quiz-night hos oss på Kosmopol! Riktigt bra quiz men tyvärr dåligt med folk men vi hade kul vi som körde.Rickards vänner Jamie & Gemma, även i princip grannar till oss var där vilket var så kul! Idag och imorgon är jag ledig så då ska jag umgås med Rickard. Vad ja ska göra på dagarna är ännu oklart, blir nog en lång promenad idag :) 
hoppas ni haft en bra helg! Är mkt glad och stolt för Freddes skull att KB vann matchen i helgen! :D får fortsätta flytet nu hihi. Kraaam!