Haloooo =)

Hej hej! :D 
 
Min tanke med idag var att jag skulle vakna tidigt, träna direkt, käka frukost och sticka ut innan jobbet... Vaknade med huvudvärk och en trött kropp så det fick tydligen bli lite vila istället... 
 
Sen mamma och gänget åkte har jag jobbat en del, varit lugna kvällar fram tills igår då det vart lite drag :) Alltid roligare med kvällar då det finns mkt att göra! :) Tisdagskvällen var jag ledig så då åkte jag iväg på en lite trevligare lunch och efter det upp till Clapham och mötte upp Rickard, Malin, Martin och Cat där vi hade lite eftermiddagsfika och skulle egentligen iväg på bio... Slutade med att vi satt kvar på Ben's canteen och delade på massa olika side-orders och drack varsina drinkar hahah! Åkte och sa hej till gänget på Kosmopol och sen blev det natta när vissa andra drog ut och festade! Onsdagen spenderades med promenad och kaffe i solskenet innan jag åkte till jobbet :) Kom hem rätt tidigt och sov som en prinsessa... vilket ledde till en riktigt produktiv Torsdag!!
 
Vaknade, vädret var fint och skönt, tog mig en promenad iväg på ett möte, på hemvägen köpte jag frukostfrallor och sen hem och fixade mysfrukost. Tog mig igenom massa deklarationspapper och lönepapper härifrån samt lite andra viktiga papper. Efter det körde jag ett Insanity-pass, hoppade i duschen och tog med mig Rickard till Westfield och Apple store där jag köpte mig en ny iphone! :) Min andra fungerar nämligen bara ordentligt med en batterisladd i och det är ju inte direkt jätteeffektivt så eftersom jag haft den i snart 3 år fick jag vara värd en ny istället :) Skönt med en som fungerar igen haha! Sen så gick jag och köpte kaffe och sushi som jag käkade på jobbet innan jag satte upp och kvällen var igång :)
 
Nudå... Fredag och jag ligger fortfarande i sängen hahah sjukt skönt ändå... Ska fixa något att äta nu, försöka ta mig igenom ett träningspass och sen iväg till vad jag hoppas blir en riktigt busy fredagskväll på jobbet!
 
Hoppas ni har en bra och kanske lite mer produktiv fredag än mig haah! Om inte, så ha det fint och ta hand om er! KRAAAM
 
 
 
 

Påsk med familjen

Halllooo!

I torsdags var jag sprittig i hela kroppen då vi väntade besök från bästigaste mammi, Mummu och Ukki! :) Tränade, städade det sista och tog mig iväg till jobbet dit dem kom med en taxi runt 6.30 tiden! :D ååååhhå va härligt det var att se dem!!! Sprang ut och kramades och så fick dem komma in på lite drinkar innan Rickard tog med dem hemåt för middag. :) 

Fredagen spenderade vi utomhus i solskenet, tyvärr så blåste det isvindar annars hade det varit perfekt! Tog kensington-gardens, vidare till Hyde park, science-museum, clapham och Ben's canteen där Rickard jobbar och så åt vi riktigt god middag där! Skrattat runt hela dagen och så avslutade vi hemma med ännu mer skratt och film-mys! 

På lördagen åkte vi till notting Hill och portobello road market... FÖR mycket folk då det verkligen bara kryllat av turister i hela stan.. Därefter åkte Rickard och mötte upp pappas kusin och vår tremänning då dem oxå varit här. :) Jag tog med mig familjen och åkte via marble arch, Oxford circus, regent street och picadilly där vi hoppade av och käkade god italiensk lunch! :) fortsatte upp till picadilly igen, där shoppade vi lite och traskade vidare till St James park, big ben & London eye! :) Sååå fint här , älskar verkligen denna stad! Satte oss på tunnelbanan och åkte ut till Tower of London där vi tog lite kaffe & glassfika och kikade över vattnet och tog kort på tower bridge! :) Sedan buss till harrods och därefter vidare till Kosmopol där vi mötte upp killarna efter att den sett Chelsea - Sunderland :) Gick till Goat som ligger ca en minut från Kosmp och åt förjääädra go middag igen hahah :) Vi satte våra kära trötta äldre generationer i en taxi hem ich gick ut och festade natten lång på en lördag, då vi alltid annars jobbar! ;p hahah var lagom trött på söndagen men vi hade allt en mysig dag, återigen med mycket skratt och lite tårar hshaha! :D Gud vad jag älskar dessa människor!! Ni är världens bästa familj ❤️️

Vaknade imorse och kramades hejdå... Tusen tack för våran roliga helg och jag längtar tills jag ser er igen!! Puss och kramar!!































Soliga daaaagar

Godmorgon! :)

Har somsagt fullt upp på kvällarna med att jobba. Dagarna spenderar jag med att vara ute så mkt som möjligt i solen, umgås med dem jag känner, träna, fixa och trixar i lägenheten, äter gott och dricker gott kaffe på vägen till jobbet :D Igår tog jag mig till Marylebone för att mötas hemma hos Eryka och kliva upp på hennes rooftop där vi körde igång en grill och hade årets första BBQ! Det var helt underbart!! Bilder finns längre ner hihi. 

För er som inte sett så har Freddan även fixat till hemsidan lite och de står lite info om våra barer och den fantastiska personalen! ;) hihi Klicka er in på www.kosmopol.net så får ni se var jag håller till på kvällarna! 

Annars önskar jag en riktigt glad påsk, och jag längtar sååååå tills imorgon kväll när jag kryper ner efter jobbet och världens bästa Mamma, Mummu & Ukki ligger och snosar här hos oss!! <3 

























<3 




Spännande tisdag!!

Alltså igår... Vilken dag! Började morgonen med promenad till gymmet där jag körde bodypump, simning och sen relax i bastun och steamroomet. Därefter tog jag mig ner till Covent Garden och Big Easy där jag käkade lunch med massa av mina kollegor, det vart jag & boysen hahah! Åt och supermätta och promenerade sedan runt upp till Carnabystreet där vi mötte upp Rickard & Cat för eftermiddags-öl :) Efter det gick vi vidare till soho och satte oss för att dricka lite gott... Väl där bestämde vi att vi skulle vara sociala så vi la alla telefoner, face down, i mitten av bordet... Pratade och diskuterade ifall vi skulle ta oss vidare och kika på fotbollsmatchen någonstans i närheten... Mitt under en historia skulle Rickard ta upp telefonen och visa ngt för oss, jag plockade upp min i samma veva och ja, det är jag otroligt tacksam för hahaha! Hade nämligen massa missade samtal och meddelanden från en vän till mig som skrev att han fixat match-biljetter åt mig och Rickard! Hade frågar honom för en månad sedan då han är en rätt bra kontakt och i allra sista sekund hade han lyckats fixa två åt oss! Rickard blev LYRISK och vi sprang ut ur baren för att ta första bästa taxi till Stamford Bridge! Kl var nu 19.46 och matchen hade redan börjat, taxichauffören susade genom halva stan och vi släppte av Martin & Cat i farten för att sedan springa in i en fancy reception på stadion och plocka upp biljetterna! Sprang runt andra halvan för att komma till våran ingång och när vi väl var där... SHIT! Otroligt tacksam och glad för att vi stack dit och det var verkligen ett minne för livet hahah! Platserna var riktigt Nice och stämningen GRYM det var en otroligt skön kväll! Rickard, som dock hejade på Paris, var nog ändå oxå ganska glad över kvällen! :D Gick ner till Kosmopol och hämtade upp folket och stack vidare till Eclipse innan jag åkte hem för att få sova ordentligt... Går nu in på 10 jobbnätter i rad tills mamma, Mummu och Ukki kommer då jag ska få vara heeeelt ledig med dem!!! Längtar! :D 
Nu ska jag till jobbet efter en heldag på stan med min underbara Malin! 

Hoppas ni haft en härlig vecka än så länge, ta hand om er! Puss från ett soligt London! 






















Massor med kort!

 
Hey!
Slänger upp lite mer bilder från när Evis var här, samt vår nya tradition att köra lååånglunch med massa vänner, lite kvällspromenader mm. :) Ikväll ska jag jobba, vilket jag kommer göra nästan HELA april ut hahah! Kommer bli skönt att vara ledig helgen mamma, Mummu och Ukki kommer hit!!! Ta hand om er! :)
Puss & Kram, ha en fin helg!
 

















Gymmet